Ähtärin Hautaustoimisto ja Kukkasitomo Oy

Palvelemme koko Etelä-Pohjanmaan alueella.

Kivijalkaliikkeemme sijaitsee osoitteessa
Ostolantie 12, 63700 ÄHTÄRI
(käynti sisäpihan puolelta)

asiakaspalvelu@hautaustoimisto.fi
040 631 1006

Avoinna: ma–pe klo 9–15
Muina aikoina sopimuksen mukaan.
Hautausasioihin suosittelemme varaamaan ajan.

Avaa kartta

Palvelut Ähtärissä

Hautauspalvelut, perunkirjoitukset

Kukkasitomo

Vihersuunnittelu kotiin, yrityksille, messuille

Yrittäjien esittely

Sisarukset Timo Virtanen ja Marjo Karilainen ovat vastanneet Hautaustoimisto ja Kukkakauppa Lundin liiketoiminnasta Orivedellä vuodesta 1998 alkaen. Ähtärin hautaustoimisto ja kukkasitomo perustettiin vuonna 2014 tukemaan Oriveden palvelua. Sisaruksista Marjo palvelee pääasiassa Ähtärissä, mutta saatat kohdata hänet auttelemasta myös Orivedellä Lundin myymälässä.

”Olen neljännen polven yrittäjä ja kahden lapsen äiti Ähtäristä. Kauppiasperheen ja -suvun kasvattina ja kaupan takahuoneessa varttuneena minulle oli jo nuorena selvää, että jonakin päivänä minustakin tulee yrittäjä. Kauppaoppilaitoksen jälkeen menin äitini Seija Virtasen omistamaan kukkakauppa-hautaustoimistoon harjoittelijaksi. Yrittäjä minusta tuli virallisesti vuonna 1996, jolloin minusta ja veljestäni tuli osakkaita äitimme yritykseen.

Kun valmistuin floristiksi vuonna 1998 tunsin, että tämä on minun juttu. Tunne on vahvistunut ja kasvanut vuosi vuodelta, aina tähän päivään asti. On ilo tehdä töitä erilaisten ihmisten kanssa vauvasta vaariin ja olla mukana elämän suurissa juhlissa, iloineen ja suruineen.

Olen myös suorittanut Suomen Hautaustoimistojen liitto ry:n ja Helsingin kauppakorkeakoulun yhteistyössä järjestämän Hautaustoimistojen parhaat käytännöt -koulutuksen.

Seuraan tiiviisti alalla vallitsevia trendejä ja sen myötä kouluttaudun ja kehitän itseäni jatkuvasti. Kasvattamalla omaa ammattitaitoa ja tietotaitoa, pystyn täyttämään asiakkaan toiveet ja tarjoamaan aina ajan hermolla olevaa palvelua ja tuotteita.”

– Marjo Karilainen, Ähtärin Hautaustoimisto ja Kukkasitomo Oy

Timo Virtanen

Marjo Karilainen

Kukkakimppu ja vanha valokuva.

Suunnittele hautajaiset Memoria-sovelluksella

Kukkakimppu.

Osta kukkia verkosta

Hautauspalvelut

Huolehdimme kaikista hautausjärjestelyistä pitkällä kokemuksella ja suurella ammattitaidolla. Avullamme järjestät hautajaiset, jotka kuvastavat vainajan elämää, kuten tämä olisi halunnut.

Voit aloittaa hautajaisten suunnittelun Memoria-sovelluksessa, puhelimitse, sähköpostilla tai varaamalla ajan toimistossa asiointiin. Aina käyntiä hautaustoimistossa ei tarvita. Halutessasi kaikki asiat hoituvat puhelimitse ja sähköpostilla.

Palvelemme Etelä-Pohjanmaalla.

Kukkakauppa

Sidomme kimput ja tekstaamme tunteesi viesteiksi arkeen ja juhlaan. Olipa tarpeesi mikä tahansa, olemme mukana elämäsi tärkeissä hetkissä. Myymme myös viherkasveja kodin ja toimiston sisustukseen.

Voit tutustua valikoimaamme verkkokaupassa tai liikkeessämme sopimuksen mukaan.