Kukat ilon
juhliin

Juhlahetken viimeistelevät juhlakukat.

Kukilla onnitellaan ja koristellaan juhlatilaa

Kukat ovat loistava tapa tuoda juhlatilaisuuteen tunnelmaa ja persoonallisuutta. Niiden avulla mikä tahansa tila muuttuu juhlavaksi ja toivottaa vieraat tervetulleiksi. Kukat ovat myös perinteinen tapa onnitella juhlapäivänä.

Arjessa kukilla voi piristää omaa tai läheisten elämää. Ilman erityistä syytä annetut kukat osoittavat välittämistä ja ovat ihana yllätys arjen keskelle.

Kukat häihin

Häissä juhlatila koristellaan perinteisesti kukin. Kukat auttavat tuomaan tilaan persoonallisuutta ja tekemään siitä kutsuvan näköisen vieraille. Kukkia voidaan käyttää esimerkiksi pöytien ja vihkitilan koristeina, hääautossa tai juhlatilan sisäänkäynnillä.

Näkyvässä roolissa on erityisesti hääkimppu, joka voidaan tehdä kantajansa lempikukista tai häiden vuodenaikaan sopivista kukista. Kimppu voi tyyliltään ja kooltaan heijastaa kantajansa toiveita. Usein kimppu halutaan valita hääpuvun tyylin tai värin mukaan. Lisäksi kukkia voidaan käyttää esimerkiksi kampauksessa tai hääseurueen puvuissa. Tavallisesti sulhasen puvun rintaan halutaan kiinnittää viehe eli rintakukka, joka sopii yhteen hääkimpun kanssa.

Kukat onnitteluun

Usein päivänsankarille halutaan antaa yksittäinen kukka tai kukkakimppu syntymäpäivänä, rippijuhlissa tai koulun päättäjäisissä. Tavallisin valinta on ruusu, mutta tärkeintä on, että kukka heijastaa saajansa mieltymyksiä.

Kukkavalikoimamme

Valikoimastamme löydät kukat kaikkiin juhliin ja makuihin. Jos olet epävarma valinnasta, autamme sinua valitsemaan tilaisuuteen sopivat kukat.

Kukkakimppu.

Osta kukkia verkosta

lund-logo-green

Palvelemme koko Pohjois-Pirkanmaan alueella

Hautaustoimisto ja Kukkakauppa Lund Ky

Keskustie 32, 35300 ORIVESI
asiakaspalvelu@hautaustoimisto.fi
050 590 3274
Päivystys liikeajan ulkopuolella 0400 631 100

Avoinna: ma–pe 9–17, la 9–13
Muina aikoina sovitusti.

Meillä on myös hautakivimyymälä (yli 10 hautakivimallia nähtävillä).

ahtari-logo-green-full

Palvelemme koko Etelä-Pohjanmaan alueella

Ähtärin Hautaustoimisto ja Kukkasitomo Oy

Ostolantie 12, 63700 ÄHTÄRI
(käynti sisäpihan puolelta)
asiakaspalvelu@hautaustoimisto.fi
040 631 1006

Avoinna: ma–pe klo 9–15
Muina aikoina sovitusti. Myös kukkasitomomme toimii tilauksesta. Otathan yhteyttä.

Myymälässämme on myös muutamia hautakiviä nähtävillä.