Hautaustoimisto ja Kukkakauppa Lund Ky

Palvelemme koko Pohjois-Pirkanmaan alueella.

Kivijalkaliikkeemme sijaitsee osoitteessa
Keskustie 32, 35300 ORIVESI

asiakaspalvelu@hautaustoimisto.fi
050 590 3274

Päivystys liikeajan ulkopuolella 0400 631 100

Avoinna: ma–pe klo 9–17, lauantaisin klo 9–13.
Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Avaa kartta

Palvelut Orivedellä

Hautauspalvelut, perunkirjoitukset

Kukkakauppamyymälä

Vihersuunnittelu kotiin, yrityksille, messuille

Yrittäjien esittely

Sisarukset Timo Virtanen ja Marjo Karilainen ovat vastanneet Hautaustoimisto ja Kukkakauppa Lundin liiketoiminnasta Orivedellä vuodesta 1998 alkaen. Timo palvelee pääasiassa Lundin liikkeellä Orivedellä.

”Aikanaan kun opiskelin puutarhuriksi, vastaan tuli tilanne, että tarvitsin harjoittelupaikan. Niitä oli tarjolla vaikka kuinka paljon, mutta en löytänyt mieleistäni, joten päätin ostaa sellaisen. Eli ostin Kurusta pienen kaupan, jossa oli puutarhamyymälä, kukkakauppa, hautaustoimisto ja pitopalvelu. Se opetti paljon. Kyseinen yritys on jo myyty, mutta nykyisin pyöritän siskoni Marjon kanssa kahta hautaustoimistoa ja kukkakauppaa sekä Orivedellä että Ähtärissä.

Suvussamme kaikki ovat kauppiaita sekä äidin että isän puolelta. Yhteen aikaan meiltä Virtasilta sai kaiken kummilusikasta arkkuun, koska isälläni oli kulta- ja kellosepänliike. Olen kasvanut yrittäjäperheessä ja siksi yrittämisestä on tullut elämäntapa. Parasta työssäni on se, että saan olla ihmisten kanssa tekemisissä. Saan auttaa ja palvella, täyttää ihmisten toiveita ja kokea onnistumisia.

Kukka- ja hautausalassa kiehtoo myös se, että se menee koko ajan eteenpäin. Kyseessä ei ole pysähtynyt ala, vaan olemme verkostoituneet ja seuraamme alan kehitystä tiiviisti porukalla. Tästä esimerkkinä Memoria-toimistojen kanssa tehtävä yhteistyö ja digitaalisten palveluiden kehitys.

Alalla on mahdollista kouluttautua ja pitää itsensä ajan tasalla. Olen suorittanut Suomen Hautaustoimistojen Liitto ry:n erityiskoulutuksen HTLH:n eli hautaustoimiston liikkeenharjoittajan tutkinnon. Koen yrittäjyyden vahvasti mahdollisuutena saavuttaa aina jotain uutta. Ideoimalla ja yhteistyöllä luodaan tulevaisuutta koko alalle.”

– Timo Virtanen, Hautaustoimisto ja Kukkakauppa Lund Ky

Timo Virtanen

 

Marjo Karilainen

Kukkakimppu ja vanha valokuva.

Suunnittele hautajaiset Memoria-sovelluksella

Kukkakimppu.

Osta kukkia verkosta

Hautauspalvelut

Huolehdimme kaikista hautausjärjestelyistä pitkällä kokemuksella ja suurella ammattitaidolla. Avullamme järjestät hautajaiset, jotka kuvastavat vainajan elämää, kuten tämä olisi halunnut.

Voit aloittaa hautajaisten suunnittelun Memoria-sovelluksessa, puhelimitse, sähköpostilla tai tulemalla toimistollemme. Jos teet suunnitelman sovelluksessa, olemme sinuun yhteydessä pian.

Palvelemme Pohjois-Pirkanmaalla.

Kukkakauppa

Sidomme kimput ja tekstaamme tunteesi viesteiksi arkeen ja juhlaan. Olipa tarpeesi mikä tahansa, olemme mukana elämäsi tärkeissä hetkissä. Myymme myös viherkasveja kodin ja toimiston sisustukseen.

Voit tutustua valikoimaamme verkkokaupassa tai liikkeessämme.